Fiscaal aantrekkelijk rijden, hoe zit dat nu precies?

Veel ondernemers hebben er geen idee van dat rijden met een auto van de zaak veel voordeliger en Autobedrijf van der Aa vooral leuker kan. Iedereen weet inmiddels dat als er privé gereden wordt met de auto van de zaak er bijtelling plaatsvindt over de oorspronkelijke cataloguswaarde. Hoe duurder de auto hoe meer u betaalt! Bent u er ook klaar mee om keer op keer gigantische bedragen aan de fiscus te betalen?

 

Wij hebben de oplossing:

Wilt u een youngtimer kopen of investment car van Van der Aa Youngtimers (www.vanderaa-youngtimers.nl). De meeste van onze youngtimers zijn 15 jaar of ouder en hiervoor hanteert de belastingdienst een speciale regeling. U dient alleen bij te tellen over de waarde in het economisch verkeer (= onze factuurwaarde) en niet over de nieuwwaarde en dat scheelt natuurlijk een slok op een borrel.

Autobedrijf van der Aa Verder kunt u natuurlijk ook afschrijven op deze auto, zoals u dat met al uw bedrijfsmiddelen doet, waardoor hij op papier elk jaar minder waard wordt en u dus ook steeds minder bijtelling heeft. Dit houdt in dat u voor minimale kosten in een topklasse auto kunt rijden en dat u daarbij ook nog eens zeer duurzaam bezig bent. En zeg nou zelf: een Mercedes S-Klasse heeft toch veel meer karakter en uitstraling dan de gemiddelde moderne middenklasser?
U zou zelfs kunnen overwegen het voertuig weg te zetten als collector car wat momenteel een goede investering is.

Is uw interesse gewekt?
Kom dan eens geheel vrijblijvend kijken in onze moderne showroom en laat u verrassen door de meer dan uitstekende kwaliteit van onze oldtimer en youngtimers.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar de site van de belastingdienst.

 

VOOR ONZE ACTUELE VOORRAAD OLD EN YOUNGTIMERS KUNT U HIER KLIKKEN.

Liefhebbers van Oldtimers, Youngtimers en Collector Cars kunnen de auto ook leasen, eventueel inclusief het onderhoud.
Wij werken daarvoor samen met PS50 Maatwerk Lease.
Deze leasemaatschappij heeft zich toegelegd op het leasen van Classics en Youngtimers.
Voor meer info kunt u hier klikken