Over ons

Vader Tiny van der Aa en zoon Twan runnen het aan de Industrieweg 6 en 8 (Industrieterrein Duin 1) gelegen autobedrijf.

Het familiebedrijf, dat beschikt over 1500 vierkante meter showroom. Is al sinds 1972 actief in de autoverkoop. Wij worden periodiek door instanties geschouwd en scoren hierbij altijd goed.

Hiermee voldoen wij aan strenge kwaliteitscriteria voldoet die door de eu zijn opgesteld. De eu laat controles uitvoeren op wettelijke vereisten zoals de vestigings- en milieueisen en de ARBO-verplichtingen. Als voortvloeisel hieruit hanteren wij de perfecte service / kwaliteit / werkplaats / verkoop, kortom een super goed bedrijf waar de klant koning is, en blijft.

Daarnaast voldoen wij aan scherpe eisen ten aanzien van huisvesting en werkplaatsinrichting van het autobedrijf.

Desgewenst krijgt een klant bij aanschaf van een occasion een garantiepas waardoor kilometerfraude wordt uitgesloten en /of een Nationale Auto Pas, die de precieze kilometerhistorie van een auto aangeeft.. De occasions bij Van der AA zijn dus stuk voor stuk gegarandeerd betrouwbaar.

Voor verkoop en onderhoud kan men in het sinds 1972 bestaande universele autobedrijf terecht. Wij garanderen vakkundig en deskundig onderhoud en reparatie van uw auto. Naast de grote en kleine beurten en APK met roetmeting kan men bij ons tevens terecht voor schade- en ruitherstel en auto financiering en -leasing.

Op een oppervlakte van 1500 vierkante meter worden in de showroom gemiddeld zo’n 200 personen- en lichte bedrijfswagens/vrachtautos motoren en ook oldtimers of youngtimers te koop aangeboden.

U kunt dus als klant van autobedrijf van der AA maximaal profiteren van de hoge kwaliteit van dit bedrijf.

Het aanbod loopt uiteen van nieuwe tot jong gebruikte wagens.

Autobedrijf van der AA is gevestigd op de Industrieweg 6 en 8 in Schijndel.
Het telefoonnummer is: 073 – 547 40 41,
Ook s’ avonds kunt u ons bereiken op 06 – 5332 8992, ook via Whatsapp.

Bel gerust voor een vraag of om een auto te kopen na werktijd.